Hirdetés

Kiszivárgott a Far Cry 6, megvannak az első részletek

|

Tényleg Giancarlo Esposito a Far Cry 6 főgonosza, de ez még nem minden.

Hirdetés

Vasárnap este 9-kor tervezi bemutatni a Ubisoft az elkövetkező egy-másfél évben megjelenő játékait a Ubisoft Forward keretében, ámde ahogy az manapság lenni szokott valaki hibát vétett (de a szándékosságot sem zárhatjuk ki teljesen), így időnek előtte megtudhattunk pár részletet a nyitott világú FPS-széria következő felvonásáról. Először is bizonyosságot nyert, hogy a Breaking Bad és a Mandalorian (meg számtalan más film és sorozat) sztárja, Giancarlo Esposito lesz a rosszfiú a Far Cry 6 történetében.

Hirdetés

Úgy fest egyébként, hogy a fiktív helyszín kidolgozásakor leginkább Kuba szolgálhatott mintaként, nekünk pedig egy Dani Rojas nevű helyi gerillaként az lesz a feladatunk, hogy elmozdítsuk pozíciójából a diktátort.

A PlayStation Store-on felfedezett szivárgás alapján a Far Cry 6 területe lesz a legnagyobb a franchise történetében, és a korábbi pletykákhoz híven ismét trópusi jelleget ölt a táj, azaz simán átautózhatunk a dzsungelen a legközelebb strandra a rezsim hű szolgáival a nyomunkban, de eközben Esperanzát, az ország fővárosát is felfedezhetjük majd. A barkácsolás a játékmenet szerves része marad, legyen szó fegyverekről vagy járgányokról, továbbá ún. amigókat is felfogadhatunk, hogy támogatást nyújtsanak a harcban.

Ha minden igaz, a Far Cry 6 2021. február 18-án jelenik meg, és a PS4-es változatot ingyen upgrade-elhetjük majd PS5-ösre. Valószínűleg ugyanez a helyzet Xboxon is, de erről érthető módon nem írtak a PS Store-ban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)