Hirdetés

Kiszivárgott a Far Cry 6 trailere is

|

A Far Cry 6 megjelenési dátum és történetének egy izgalmas felvezetése is kiderült most abban a videóban, ami teljes egészében kikerült a Ubisoft bemutató előtt.

Hirdetés

Ugyan hagyományos E3-as bemutatót nem tart a francia kiadó, az online megrendezésre kerülő Ubisoft Forward sem mehetett le szivárgások nélkül. Tegnap idejekorán megjelent a PS Store-on a Far Cry 6, ma pedig az első képek és részletek után a bejelentő trailer is kiszivárgott.

Hirdetés

Minden bizonnyal kevesebben fogják élvezni a kiszivárgott videót annak köszönhetően, hogy a trailer francia szinkronos verziója került a tervezettnél hamarabb nyilvánosságra, de a játék hangulatából így is jó ízelítőt kapunk. Az első előzetesben a játék főgonoszának szempontjából (akit a szivárgásra reagálva a Ubisoft is bemutatott) ismerhetjük meg a sztori kiindulópontját, illetve elég fontos szerep jut a fiúnak is, aki Anton Castillo mellett a játék borítóján látható.

Ide kattintva megnézhetitek a videót.

Mivel feltehetően gyorsan lecsapnak rá, itt még valószínűleg lehet majd mutációkat találni, az ottani kommentek között láthatjátok a legújabb, még élő forrásokat.

A videó végén látható előrejelzés szerint a Far Cry 6 megjelenés napja 2021. február 18. Ha a Ubisoft tartja magát a korábban bejáratott formulához, valószínűleg holnap játékmenetet is láthatunk a fenti kedvcsináló után. Nektek eddig hogy tetszik a Far Cry 6 világa?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)