Hirdetés

Kiszivárgott a Forza Horizon 5 első kiegészítője, ismerős lesz a téma

|

Több mint fél évvel az alapjáték megjelenése után érkezhet a Forza Horizon 5 kiegészítői közül az első.

Hirdetés

Nem sok fejlesztő gondolkodik még kiegészítőkben és DLC-kben, de a Forza Horizon játékoknál van értelme méretes bővítményeket kiadni, így már a megjelenés előtt bejelentették, hogy a legújabb rész, ahogy elődei is, 2 nagyobb kiegészítőt fog kapni a hetente érkező új autók mellett.

A Forza Horizon 3-hoz három hónappal megjelenése után jött a Blizzard Mountain, majd még öt hónapot kellett várni a második, Hot Wheels témájú csomagra. A negyedik rész esetében a Fortune Island 2 hónappal követte az alapjátékot, míg a Lego Speed Championsre ezen felül még fél évet kellett várni.

Hirdetés

A Forza Horizon 5 2021 novemberében debütált, de az első kiegészítő máig nem érkezett meg. Most azonban esélyessé vált, hogy akár napokon belül belevethetjük magunkat az új megmérettetésekbe.

A Steamen egy pillanatra felbukkant a Forza Horizon 5: Hot Wheels csomag képe, és miután redditezők kiszúrták és kifotózták, már hiába próbálta meg eltüntetni a Microsoft. Ennek láttán biztosak lehetünk abban, hogy újra játékautókkal szánthatjuk a műanyag pályákat, és abban is, hogy a bejelentést a hétvégi Xbox előadás során ejtik meg.

Mint azt feljebb is láthattátok, az eddigi rendszer szerint előbb egy komolyabb, majd egy lazább kiegészítő jött, de ez a trend most felborulni látszik. Akárhogy is, örömmel térünk vissza 2021 egyik legjobb játékának világába.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)