Hirdetés

Kiszivárgott a GTA 6 trailere? A Dead Island 2 egyik fejlesztőjétől jött a válasz

|

A Dambuster Studios egyik munkatársának megcáfolhatatlan bizonyítéka van.

Hirdetés

Amikor tavaly szeptemberben kiszivárgott a Grand Theft Auto VI korai verziója, hatalmas port kavart: egyrészt alaposan megnehezítette a fejlesztők munkáját, másrészt sok rajongó teljesen félreértette, hogy mi az, amit láthatott. Így hiába kommunikálta azt a Rockstar Games, hogy a történtek - melyekkel kapcsolatban még az FBI is nyomozott - nem lesznek hatással a fejlesztési folyamatokra, valószínűleg nem így lett. Az esettel egy cikkel és egy videóval is foglalkoztunk akkor.

Azóta nem fordult elő ilyen mértékű szivárgás, noha egy pletyka szárnyra kapott a minap, miszerint 1 és 2 milliárd dollár közé tehető az az összeg, amiből a GTA 6 készül. Emellett állítólag kikerült a Grand Theft Auto 6 trailere is, amellyel kapcsolatban váratlan helyről érkezett kommentár. 

Hirdetés

Az említett előzetes több sebből is vérzett, de mielőtt rátérnénk ezekre, nézzétek meg ti is: 

Bár készítője igyekezett hihetőbbre faragni, mint a korábbi próbálkozók és többet is csiszolt rajta, három dolog is lebuktatta: egyrészt a felvételt azóta sem távolíttatta el a Rockstar Games (márpedig ezekre azonnal ugranak az illetékesek), másrészt valódi autómárkákat használt a kitalált kocsitípusok helyett, harmadrészt a Dead Island 2 egyik fejlesztője rámutatott, hogy a hamis trailer még az ő játékukból is használt fel elemeket: 

Egyelőre kiszámíthatatlan, hogy mikor jön a valódi GTA 6 trailer, hiszen a Rockstarnak nem kell ahhoz digitális esemény, hogy felrobbantsa az internetet, de az biztosan nem a fenti videó lesz.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)