Hirdetés

Kiszivárgott a Horizon Forbidden West, vigyázzatok a spoilerekkel!

|

A Guerrilla nyitott világú akció-szerepjátékának egy majdnem teljesen kész, működő verziója került illetéktelenek kezébe.

Hirdetés

Filmek, sorozatok és játékok kapcsán is nem egyszer megtapasztaltuk már, hogy a premier környékén valóságos aknamezővé válik a világháló. Ilyenkor nemcsak az internet közösségimédia-platformok által uralt szegletét ajánlott kerülni, de jobb, ha híroldalak szalagcímeire sem nézünk rá, mert nem egyszer megesett már, hogy a sajtó munkatársai akarva-akaratlanul elrontották mások örömét.

Hogy illik-e spoilerezni, és egyáltalán meddig kellene megőrizni a titkot, arról hosszas vitát folytathatnánk, sőt szavazásra is bocsáthatnánk a kérdést. Ami viszont most a Horizon Forbidden Westtel történik, az jóval aljasabb húzássá fajulhat a leendő vásárlókkal szemben, hiszen még több mint egy hónap van hátra a Guerrilla Games alkotásának hivatalos premierjéig.

Hirdetés

Valahogy kijutott egy még nem befejezett (pár asset hiányzik), de tartalom tekintetében véglegesnek mondható verzió, amire a VCG hívta fel a figyelmet. Egyelőre csupán néhány, a PS4-es kiadásból származó kép bukkant fel a Twitteren, de már a rajtuk látható feliratok is időnek előtte lelőhetik a cselekmény bizonyos fordulatait, amelyeket jobb lenne, ha mindenki maga fedezhetne fel. Aki mégsem bír magával, itt megleshet párat a kiszivárgott képek közül, amelyeken a felirat orosz nyelvű.

Szerencsére a Sony gyorsan lépett és eltávolíttatta a kiszivárgott anyagokat (ami egyúttal azt is bizonyítja, hogy valódiak), de nem zárható ki, hogy a következő hetekben máshol újabb spoileres felvételek, álló- és mozgóképek kerüljenek napvilágra. Akinek ismerősnek tűnik a helyzet, az nem téved, 2020 tavaszán hackerek jóvoltából The Last of Us Part II spoilerek árasztották el a netet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Horizon Forbidden West február 18-án jelenik meg PlayStation 4 és PlayStation 5 konzolokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)