Hirdetés

Kiszivárgott a Mafia: Definitive Edition 14 perces gameplay videója

|

Eredetileg csak ma délután kellett volna élesednie a Mafia: Definitive Edition játékmenet videójának, viszont az éjjeli szivárgás után az amerikai IGN úgy érezte, megnyomja a start gombot.

Hirdetés

A hivatalos források jó előre belengették, hogy ma délután egy 14 perces Mafia: Definitive Edition gameplay anyag érkezik, az éjszaka azonban kiszivárgott a videó, ma reggel pedig (jóval az eredetileg tervezett premiert megelőzően) már az amerikai IGN is élesítette a játékmenetet bemutató felvételt. Eléggé meg vagyunk lőve, mivel korábban a kiadótól mi is megkaptuk előre az anyagot, amit szokásunkhoz híven feliratoztunk, és be is időzítettünk a hivatalos, ma délutáni premier idejére.

Hirdetés

Ma reggel viszont egyrészt az amerikai IGN említett videója fogadott bennünket, másfelől pedig saját, feliratozott videónkat nem tudtuk élesíteni, mivel arra az amerikai IGN (tehát nem a játék kiadója) szerzői jogi követelést jelentett be, és letiltotta az egész világon. Vakarjuk tehát a fejünket, ehhez hasonlóval bizony még nem igazán találkoztunk.

Mindenesetre magát a gameplay anyagot természetesen így is megmutatjuk nektek (remélhetőleg saját, feliratozott verziónkat is közzétehetjük valamikor), hiszen van mit nézni. A videóban Haden Blackman, a Hangar 13 vezetője mesél részletesen az újdonságokról, melyeket az A Trip to the Country nevezetű küldetéssel a gyakorlatban is bemutatnak. A játékot alapjaitól építették újra, a harcrendszert is átdolgozták (alapjait a harmadik rész képezi, de úgy finomították a részleteket, hogy érezhető legyen, Tommy nem egy képzett katona), a narratívát pedig úgy bővítették új párbeszédekkel és átvezetőkkel, hogy eltűnjenek a történet esetleges homályosabb foltjai - Sarahnak például végre nem csak szó szerint egyetlen egy jelenet jutott. A változtatások magán Lost Heavenen is tetten érhetőek, hiszen kiszélesedett a látkép, sokkal több látnivaló került a városba, ugyanakkor eredeti verzió emlékezetes helyszíneit természetesen mind a helyükön hagyták a fejlesztők.

A Mafia: Definitive Edition szeptember 25-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)