Hirdetés

Kiszivárgott a Marvel's Midnight Suns két új karaktere és a megjelenési dátum is

|

Nincs már messze a Firaxis Marvel-játékának megjelenése.

Hirdetés

Az XCOM játékok fejlesztőcsapata ezúttal a Marvel hőseivel a főszerepben készít egy taktikai szerepjátékot, amelyben az eredeti koncepció szerint kártyákkal vívhatjuk a harcokat. Mi egy Hunter nevű karaktert alakítunk, aki Vasembert, Szellemlovast és a többi ikonikus karaktert irányítva megpróbálja megállítani a démonok legdémonabbikát, Lilith-et, aki történetesen az édesanyja. Míg a harcok körökre osztott modellt kaptak, addig a központi területen szabadabban építhetjük a kapcsolatokat a többiekkel és testreszabhatjuk a főszereplőt, az élményt. 

Korábban azt pletykálták, hogy a közösség vehemens visszajelzései miatt a Firaxis átdolgozta a kártyás rendszert, de hogy végül milyenre formálták a Marvel's Midnight Suns játékmenetét, az csak a következő hivatalos bemutatón derül ki, remélhetőleg már a Summer Game Fest során.

Hirdetés

Addig is érdemes lehet odafigyelni egy friss szivárgásra: egy Twitter-felhasználó, bizonyos Nils Ahrensmeier rámutatott, hogy kiszivárogtak a játék - azóta törölt - dobozképei és előrendelői részletei, ezek pedig két érdekességet is lelőttek a Midnight Sunsszal kapcsolatban. Az egyik, hogy lelepleződhetett a felhozatal két további karaktere.

A Hunteren kívül 12 Marvel-hős fog feltűnni a játékban, ezek közül eddig csak kilenc, azaz Doctor Strange, Magik, Vasember, Rozsomák, Szellemlovas, Penge, Amerika Kapitány, Marvel Kapitány és Nico Minoru kerültek megerősítésre. A dobozkép alapján azonban a csapatot erősíti Pókember és Skarlát Boszorkány is, de az utolsó alak még mindig titok. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Emellett úgy tűnik, hogy a megjelenési dátum október 6. lehet, és három különböző kiadásban is be lehet majd szerezni a Firaxis játékát: a sima mellett lesz Enhanced Edition öt skinnel (Future Soldier Captain America, Mar-Vell Captain Marvel, Phoenix 5 Magik, Sister Grimm Nico Minoru, X-Force Wolverine) és Legendary Edition huszonhárom skinnel, valamint egy négy DLC-t tartalmazó szezonbérlettel. Utóbbi borítója ráadásul alternatív verzióval is rendelkezik, amely a hősöket gonoszokkal helyettesíti: Lilith mellett olyan karakterek démoni változatai láthatók rajta, mint Venom, Hulk és Kardfog. Az elhangzottakat természetesen kezeljétek erős pletykaként, remélhetőleg a következő napokban a hivatalos információkat és dobozképeket is megkapjuk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)