Hirdetés

Kiszivárgott a PC-s Uncharted: Legacy of Thieves Collection megjelenési dátuma

|

Egyúttal az is kiderült, milyen bónuszt kapnak, akik előrendelik az Epic Games Store-os változatot.

Hirdetés

Mióta a Sony szorosabbra fűzte kapcsolatát a PC-vel, egyre gyorsabb ütemben érkeznek a platformra a PlayStation Studios házon belül fejlesztett alkotásai. 2020-ban a Horizon Zero Dawn Complete Edition portja nyitotta a sort, ezt követte tavaly a Days Gone, idén pedig a God of War és a Marvel's Spider-Man Remastered. Hátra van még Miles Morales kalandja, valamint az Uncharted: Legacy of Thieves Collection, sőt mi több, minden jel szerint a Returnal is csatlakozni fog hozzájuk belátható időn belül.

Az imént felsoroltak közül az Uncharted 4: A Thief's End, valamint az Uncharted: The Lost Legacy újrakevert kiadásait tartalmazó csomag állhat a legközelebb a megjelenéshez. Az Epic Games Store jóvoltából már a premier időpontját is tudjuk.

Hirdetés

A Twitteren Wario64 néven aktív szivárogtató vette észre, hogy frissült a játékgyűjtemény Epic Games Store-os termékoldala, amit időközben természetesen visszaállítottak a korábbi verzióra. Ennyi is elég volt azonban, hogy fény derüljön a megjelenési dátumra. Október 19-étől vegyetek ki szabadságot, ha még frissiben szeretnétek végigjátszani Nathan Drake utolsó, valamint Chloe Frazer önálló kalandját.

Ösztönzőként az Epic Games Store az előrendelőket egy Fortnite-ban használatos, vitorlázó sárkányrepülővel lepi meg (gyalogossal, nem motorossal), amit Sully hidroplánjáról mintáztak. Ezt később, egészen pontosan november 17-étől külön is meg lehet majd vásárolni.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Az Uncharted: Legacy of Thieves Collection a Steamen is elérhető lesz, hogy ott mivel jutalmazzák a megelőlegezett vásárlói bizalmat, egyelőre nem tudni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)