Hirdetés

Kiszivárgott a PlayStation egyik be nem jelentett exkluzívja

|

A titokzatos játékon állítólag egy külső stúdió dolgozik az XDev támogatásával.

Hirdetés

Kimondottan erős évet zárt a PlayStation, odáig azért nem merészkednék, hogy története legjobbjának kiáltsam ki, de kétségkívül izgalmas volt a tavalyi kínálat, akár a konzolokat, akár a PC-t nézzük. Amennyire világos volt az elmúlt évek megjelenési ütemterve, annyira rejtélyes az idei (ebben a cikkben szedtünk össze mindent, amit tudni vagy akár csak sejteni lehet a 2023-as játékfelhozatalról).

Épp emiatt a bizonytalanság miatt értékelődik fel minden pletyka vagy szivárogtatás, pláne akkor, ha olyan bennfentes is megerősíti, aki a múltban már számos alkalommal szolgált utóbb hitelesnek bizonyult értesülésekkel.

Hirdetés

A ResetErán bukkant fel egy nyúlfarknyi videó (itt tudjátok megnézni), amin külső nézetből látható egy erkély vagy kilátó korlátjához sétáló fegyveres alak, miközben a távolban gigantikus szörnyeteg kapaszkodik fel egy toronyszerű építményre. Ha minden igaz, egy sci-fi szerepjátékról van szó, ami Unreal Engine 5-tel készül egy meg nem nevezett külső stúdiónál, és a PlayStation XDev részlegének támogatását élvezi, ami a finanszírozástól a gyártáson át a projektmenedzsmentben és a dizájnban nyújtott segítségig sokféle formát ölthet.

Egyébként az ismert szivárogtató, Dusk Golem is hozzászólt a videóhoz, elmondta, hogy ennél sokkal többet látott már a játékból, mi több frissebb részleteket, amelyekből már a szinkronhang és a direkt hozzákomponált zene sem hiányzott. Ennél többet azonban nem árult el, inkább megvárja, hogy maguk a fejlesztők leplezzék majd le alkotásukat.

Ti örülnétek egy sci-fi szerepjátéknak, ami a Sony felügyelete alatt valósul meg?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)