Hirdetés

Kiszivárgott a Skate 4 alfa verziója, legyetek óvatosak a letöltéssel

|

A Skate 4 fejlesztői is tudnak arról, hogy kikerült a vadonba egy nagyon korai verzió, óva intik az érdeklődőket a kipróbálásától.

Hirdetés

Nagyon úgy tűnik, hogy néhányan komolyabb betekintést kapnak a Skate 4-be, mint amire egy videós bemutató alkalmas lenne. Az Electronic Arts ugyanis megerősítette, hogy az engedélye nélkül kikerült egy korai alfa verzió, amit egyesek nagyon lelkesen játszanak és az erről készült felvételeket meg is osztják az interneten.

A fejlesztők valószínűleg feladhatták a kilátástalan harcot a szivárgással szemben, mert például az áprilisban előkerült  videókat is meg lehet tekinteni a mai napig.

Hirdetés

A biztonság kedvéért azért a Skate 4 csapata kirakott egy hivatalos blogbejegyzést a közkézen forgó korai verzióval kapcsolatban.

"Tudjuk, hogy egyesek az engedélyünk nélkül kezdték terjeszteni a Skate 4 egy régebbi verzióját. Egy 2021. szeptemberi buildről van szó, amit nem a nagyközönségnek szántunk. Megértjük, hogy izgatottak vagytok a játék miatt, így csak azt kérjük, hogy legyetek óvatosak, amikor ismeretlen forrásból töltötök le fájlokat (és szeretnénk emlékeztetni arra is, hogy a letöltéssel megszeghetitek az EA felhasználói szerződését)."

A fejlesztők azt tanácsolják, hogy mindenki jelentkezzen a tesztlehetőségekre, és várjon türelemmel. Mi pedig azt javasoljuk, hogy tényleg figyeljetek oda arra, hogy mit és honnan szedtek le.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)