Hirdetés

Kiszivárgott a S.T.A.L.K.E.R. 2 egy korai változata

|

A GSC Game World játékának korábbi kiadása futtatható ugyan, de következtetéseket nem érdemes levonni belőle.

Hirdetés

A S.T.A.L.K.E.R. 2 az év egyik legjobban várt játéka, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy nagy volt a csalódás, mikor a fejlesztők nem valódi gameplay-t mutattak, hanem "csak" annak motorjával futott felvételeket láthattunk - bár való igaz, nem is ígértek igazi játékmenetet. Bárhogy is, népes rajongótábor várja, hogy elmerülhessen ugyanabban az atmoszférában, amit a szériától elvár, erre pedig minden esély meg is van, hiszen olyan fejlesztők is dolgoznak rajta, akik a korábbi részekkel szereztek tapasztalatot. 

Hirdetés

De hogy pontosan milyen lesz a S.T.A.L.K.E.R. 2 hangulata, arról már bárki megbizonyosodhat a saját felelősségére, ugyanis az egyszer már elkaszált játéknak kiszivárgott egy nagyon korai, még nem Unreal Engine 4-re alapozott változata, a Build 2011, amelytől sokat nem szabad ugyan várni, de a rajongók számára érdekességnek megteheti. A S.T.A.L.K.E.R. 2 2011 SDK a linken keresztül tölthető, viszont kelleni fognak hozzá patchek, hogy működésre lehessen bírni. Ha ti nem szeretnétek kísérletezni, de kíváncsiak vagytok rá, hogy mit látnátok, akkor lapozzátok végig a galériánkat: 

Egyelőre nem tudni, hogy a S.T.A.L.K.E.R. 2 mikor jelenik meg pontosan. Bár a GSC Game World elégedett a fejlesztés haladásával, a Microsoft állítólag 2021 végével számol, és pár hónapig várhatóan csak PC, Xbox One és Xbox Series X|S platformokon lesz elérhető a túlélőjáték. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)