Hirdetés

Kiszivárgott a Steam következő akciójának időpontja

|

A Steam Téli Vásár csak néhány hete ért véget, de máris készülhetünk az újabb leárazásokra a Valve jóvoltából.

Hirdetés

A Valve hivatalosan még nem jelentette be, de természetesen idén is számíthattunk arra, hogy a vállalat készül a kínai újév, avagy holdújév alkalmából egy újabb leárazási eseménnyel. A Steam DB munkatársainak már sikerült információhoz jutnia a 2021-es akcióval kapcsolatban, ennek megfelelően lehet előre tervezni a játékokra szánt büdzsével.

Hirdetés

A kiszivárgott e-mail alapján a Steam Lunar New Year Sale 2021 esemény február 11-én fog kezdődni, és mindössze néhány napig, február 15-ig tart majd. Az időpont kezdete egyáltalán nem meglepetés, hiszen a 2021-es holdújév február 12-én lesz. Ahogy ilyenkor lenni szokott, masszív leárazásokra számíthatunk az esemény ideje alatt, de vélhetően hasonló kedvezményes áron lehet bezsákolni a játékokat, mint a Téli Vásár alkalmával.

A Steam kínai újévi akciójának időpontja természetesen még nem végleges, de furcsa lépés lenne a Valve részéről, ha a kiszivárgott információ miatt változtatna a tervein. A hivatalos bejelentésre még várnunk kell, de aki mostanában tervezne játékot vásárolni a Steamen, érdemes várnia még néhány hetet az akciókig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)