Hirdetés

Kiszivárgott a teljes The Lord of the Rings: Gollum, aki akarja, végignézheti

|

Egy youtuber embargót sértve megjelenés előtt közzétette a végigjátszást.

Hirdetés

Léteznek projektek, amelyeket olybá tűnik, mintha átokkal sújtottak volna, legalábbis biztos, hogy tavaly decemberben roppant balszerencsésnek érezték magukat a The Callisto Protocol fejlesztői, amiért előbb csak részletek, majd a játék teljes végigjátszása megtekinthetővé vált különböző videómegosztó oldalakon.

Most ugyanez játszódik le a már többször elhalasztott, ámde rövidesen tényleg megjelenő The Lord of the Rings: Gollum esetében is azzal a különbséggel, hogy ezúttal nem aprózta el a szivárogtató youtuber a dolgot, hanem egyből felpakolta a teljes anyagot a történet elejétől a végéig.

Hirdetés

Ha netán úgy döntenétek, hogy megnézitek, készítsetek be hideg élelmet és elég innivalót, mert kis híján 10 órájába fájt az illetőnek a mutatvány, ámbátor ily módon megfosztjátok magatokat a felfedezés élményétől. Persze nem zárható ki az sem, hogy lesz, akinek épp a kiszivárgott végigjátszás hozza meg a kedvét a vásárláshoz. Nem kell sokáig keresni, hogy megtaláljátok a YouTube-on, feltéve, hogy nem törlik a kiadó kérésére.

Amennyiben inkább személyesen vennétek át az irányítást a Szméagolból lett Gollam felett, azt május 25-én tehetitek meg PC-n, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, Xbox One-on, Xbox Series X|S-en, valamint Nintendo Switchen.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)