Hirdetés

Kiszivárgott a World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic megjelenési dátuma

|

Valaki vagy túl lelkes volt a dátum bejelentése miatt, vagy elbaltáztak valamit, de idejekorán előkerült a Lich King visszatérésének időpontja.

Hirdetés

Arra ébredtünk, hogy a Blizzard lefrissítette a World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic aloldalát, és egyszer csak nyilvánossá tette a kiegészítő megjelenési dátumát. Alapvetően nem annyira meglepő a dolog, itt lenne már az ideje a bejelentésnek, és a béta szervereken is szinte minden elérhető már.

Mindettől függetlenül a bejelentés valószínűleg nem volt szándékos. A Blizzard később eltávolította a dátumot az oldalról. Persze mire a felelősök elrendezték a helyzetet, addigra az infó már körbejárta az internetet: a Wrath of the Lich King Classic megjelenése 2022. szeptember 26-án várható.

Hirdetés

Könnyen lehet, hogy azért vették le a dátumot mert hibás, de alapvetően egyébként is szeptember környékére tippelték az emberek a Dragonflight érkezése miatt.

Ha a szeptember 26. valóban a valós dátum, akkor ez azt jelentheti, hogy a kiegészítőt megelőző frissítés (és az azzal érkező friss szerverek) valamikor az augusztus 13. és 27. közötti időintervallumban érkezhet, 4-6 hétnyi időt adva ezzel a Death Knightok szintezésére, a kasztváltozások megszokására, és a Lich King visszatérését megelőző események lefolyására.

Mivel a World of Warcraft: Dragonflight valamikor az év végére várható, így bőven lesz elég időnk kiélvezni Northrend hűvös éghajlatát.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)