Hirdetés

Kiszivárgott az Assassin's Creed Valhalla harmadik kiegészítőjének megjelenési dátuma és még egy csomó infó

|

A jelek szerint Eivor egy jól ismert északi istenség bőrébe fog bújni a következő extra kalandban.

Hirdetés

Már az is elég sok időt vesz igénybe, hogy a tavaly debütált Assassin's Creed Valhalla történetének végére érjünk, de a Ubisoft csapata még jobban kibővítette a kalandot két méretes expanzió formájában, amelyek közül az egyik Írországba, a másik pedig Franciaországba kalauzolt el minket.

Eddig is erősen gyanús volt, hogy egy harmadik kiegészítéssel is készül a francia kiadó, és úgy fest, hogy ezt konkrétan már tényként kezelhetjük.

Hirdetés

Kínai boltoknak köszönhetően ugyanis rengeteg konkrétum látott napvilágot a Valhalla harmadik kiegészítőjéről, ami tényleg a Dawn of Ragnarok nevet viselheti. Ha hihetünk a szivárgásoknak, akkor egy vérbeli mitológiai kaland vár Eivorra, aki testközelből tapasztalhatja meg Odin sorsát. A sztori szerint a törpök birodalma, Svartalfheim széthullóban van, és Odin fiát, Baldurt is elragadta a tűzóriás Surtr. A jelek szerint tehát a történelmi kalandozások után jóval grandiózusabb dolgok következnek, és a hivatalos leírás szerint még természetfeletti képességeket is kap Eivor.

Ha csak ennyi információ látott volna napvilágot, akkor simán elkönyvelhetnénk a dolgot egy átlagos pletykának, de a szivárgásból az is kiderült, hogy 2022. március 10-én jelenhet meg a Dawn of Ragnarok. Sőt, érkezett egy csokornyi screenshot is, amelyek tényleg hitelesnek tűnnek, így érdemes lehet már most felkészülni a God of Warra hajazó DLC-re.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)