Hirdetés

Kiszivárgott az Assassin's Creed Valhalla megjelenési dátuma?

|

Úgy fest, hogy az Amazon hamarabb hozta nyilvánosságra az Assassin's Creed Valhalla premierjének időpontját, mint az Ubisoft szerette volna.

Hirdetés

Rengeteg részletet megtudhattunk már az Assassin's Creed Valhalla kapcsán az elmúlt napokban egészen odáig, hogy milyen névre hallgat Eivor madara, azzal viszont továbbra is adósunk maradt a Ubisoft, hogy pontosan mikor jelenik meg a vikinges akció-RPG.

Hirdetés

Nos, az Amazon olasz részlegénél valaki véletlenül, vagy szándékosan - jobb nem firtatni az okát - de láthatóan hamarabb tenyerelt rá arra a gombra, amelyik kiengedi a webshop felületére az Assassin's Creed Valhalla hiánytalan termékadatlapját, rajta a premier napjával. Hiába távolították el azonban szélsebesen, az internet légiónyi felhasználója elől semmit sem lehet elég hamar elrejteni, így felvétel is készül a malőrről, amiről egyértelműen leolvasható október 15-e. Ezt időközben visszaállították az egyértelműen helykitöltőnek szánt december 31-re.

A ti terveitekbe mennyire férne bele egy október 15-ei Assassin's Creed Valhalla megjelenési dátum?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)