Hirdetés

Kiszivárgott az egész The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, már vadul torrentezik

|

Még több mint egy hét van hátra a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom megjelenéséig, de valahogy így is kikerültek gyűjtői kiadások és lemezes verziók is.

Hirdetés

Hosszú ideje várják már a rajongók a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom megjelenését, ha pedig félnek az esetleges spoilerektől, akkor jobb, ha az elkövetkező pár napban nem igazán mennek az internet közelébe. Azt történt ugyanis, hogy előbb csak képek bukkantak fel a játék gyűjtői kiadásáról a 4chanen, majd a Mercari nevű online piactéren kezdték el egyesek árulni a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom dobozos verzióit, és végül villámgyorsan világossá vált: a játék bőven a hivatalos megjelenés előtt kikerült valahogyan a raktárakból. 

Nyilván nem kellett sok ahhoz sem, hogy elinduljanak az első Streamek, kezdetben csak zárt Discord szervereken, majd később a bátrabbak bepróbálták a Twitchet is tudva, hogy ez 100%-osan tiltással fog járni. És ha már a játék dobozos verziója közkézen forog, mondanunk sem kell, a törés sem váratott magára.

Hirdetés

Több torrentoldalon is megtalálható már a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom ripje, illetve terjednek a játék átvezető animációi is egy webm formátumú, hangsáv nélküli videoarchívumban összegyűjtve. Mondanunk sem kell, a Nintendo nem megy el szó nélkül az efféle dolgok mellett, villámgyorsan törlésre számíthat az összes ilyen és efféle tartalom, de a szellem már kiszabadult a palackból.

A The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom hivatalosan 2023. május 12-én fog megjelenni. Ha ránk hallgattok, mindenképp vártok eddig, és hivatalos forrásból szerzitek meg. Addig pedig csak óvatosan, lábujjhegyen érdemes lépkedni a világszőttesen, bárhonnan előugorhatnak a spoilerek. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)