Hirdetés

Kiszivárgott az első videó a The Last of Us Part II többjátékos módjáról?

|

Úgy tűnik, hogy újabb felvétel bukkant fel a világhálón a Naughty Dog akaratának ellenére.

Hirdetés

Meglehetősen megosztó lett a The Last of Us Part 2, hiszen míg a sajtó képviselőit többnyire meggyőzte a folytatás (a tesztünkben elolvashatjátok az indokokat), addig a játékosok esetében már nem volt ennyire nagy az egyetértés (olyan is akadt, aki Abby edzéstervével akart fogást találni a játékon). Az alapjátékkal azonban nem ér véget a második rész pályafutása, a fejlesztők komolyan terveznek a multiplayerrel is, amelyet korábban csak félretettek, nem kukáztak

Hirdetés

A Factions nevezetű többjátékos módból eddig semmit sem láthattunk, ám úgy tűnik, hogy megismétlődött a korábbi szivárgás, csak ezúttal kisebb mértékben: felbukkant ugyanis egy pár másodperces, gyenge minőségű felvétel a YouTube-on, amely állítólag a multiból ad ízelítőt: 

A feltöltő szerint a jelenetek a Factions egy korai változatából származnak, de azt nem tudni, hogy honnan van a videó, így kezeljétek a látottakat kétkedéssel. Mindenesetre a Sony folyamatosan tiltja a felvételt, ezért ha esetleg idő közben megszűnt a forrás, szóljatok kommentben. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)