Hirdetés

Kiszivárgott az idei Call of Duty témája?

|

Értsd: minden a megszokott mederben folyik.

Hirdetés

Miután egy emberként döbbentette le a játékos közönséget az Activision bejelentése, miszerint idén is lesz új Call of Duty, a ModernWarzone nevű szivárogtató oldalra hivatkozva annak rendje és módja szerint máris arról pusmognak, hogy az új felvonás az 50-es évekig röpíthet minket vissza (noha az említett portál eredeti tweetjét nem találtuk).

A korszak egyik legfontosabb háborús konfliktusa az 1950 és 1953 között zajlott koreai háború, így nem csoda, hogy az alanti infómorzsából máris arra spekulálnak, hogy ez lesz a következő CoD témája is, elvégre koreai témájú felvonást amúgy sem kaptunk még.

Hirdetés

A legvadabb spekulációk már a címadásnál tartanak, komolyabb képzelőerővel bíró sorstársaink a Guerilla Warfare vagy szimplán csak Korea alcímekig jutottak el.

Bárhogy is legyen, az új játékot jó eséllyel az Advanced Warfare-t és a WWII-t fejlesztő csapattól várhatjuk. Maga a franchise őrületes 2020-on van túl, már ami a bevételeket illeti, sikere és üzleti modellje pedig a kiadó más címeit is megihlette.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)