Hirdetés

Kiszivárgott egy új League of Legends játék

|

A demaciai polgárháborút dolgozza fel a Mageseeker: A League of Legends Story.

Hirdetés

A Riot Games vezetői, miután hosszú éveken keresztül csak a League of Legends fejlesztésére fordítottak erőforrásokat, végre meghozták a sokak által várt döntést, és elkezdték bővíteni a játék univerzumát mindenféle izgalmas spin-offal és egyéb tartalommal. Ezek közül az egyik a rendkívül népszerű animációs sorozat, az Arcane volt, de emellett számos apróbb játékkal mesélnek el a fejlesztők egyre többet és többet a League of Legends univerzumáról.

A kiadó házon belüli csapata, a Riot Forge, amely a kisebb LoL-élményekért felel, úgy tűnik, hogy hamarosan újabb játékkal örvendezteti meg a közösséget. A Gematsu szúrta ki, hogy Dél-Koreában bejegyeztettek egy új kalandot, a Mageseeker: A League of Legends Storyt, aminek a leírása megerősíti, hogy egy akciójátékról van szó, Sylasszel a középpontjában.

Hirdetés

További részletek is kiderültek, például az, hogy nem csak emberi ellenségekkel fogunk majd szembenézni a spin-offban, amit már 12 éves kortól játszhatónak ítéltek, annak ellenére, hogy állandó harci jeleneteket ígér.

Sylasről tudni kell, hogy Demaciában született, ahol tiltott a varázslat, így a karaktert börtönbe zárták. Később Luxot manipulálva nyeri vissza szabadságát, hogy kirobbantsa a demaciai polgárháborút. Arról egyelőre nincs információ, hogy mikor jelenhet meg a játék, de okkal feltételezhetjük, hogy e pillanat nem lehet túl messze, ha már sor került a korhatár-besorolásra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)