Hirdetés

Kiszivárgott, hogy ki lesz a Valorant legújabb ügynöke

|

A Killjoy nevű Valorant harcos a látottak alapján elég komoly sebzést tud majd kiosztani kütyüi és robotjai segítségével.

Hirdetés

Már több, mint egy hónapja, hogy megjelent a Valorant, így ideje volt, hogy a Riot Games egy új ügynökkel bolondítsa meg a játékmenetet. A Valorant hivatalos honlapjára fel is kerültek a Killjoy névre keresztelt új hős képességei, azonban úgy tűnik, hogy csak valami hiba folyományaként. A fejlesztők már eltávolították a videókat, de persze a szemfüles rajongók nem hagyták feledésbe merülni a dolgot.

Hirdetés

A látottak alapján Killjoy képességei leginkább robotjaira építenek, melyekkel határozottan a komoly sebzés kiosztására specializálódott. Lesz egy turretje, mely elsőre nem tűnik egyedinek: a telepítés után lövi a közelébe tévedő ellenfeleket.

Ennél sokkal izgalmasabb lesz az a kis robot, mely megkeresi a legközelebbi ellenfelet, rátapad, kioszt neki egy adag sebzést, mely után a célpont kétszeresen sebezhető lesz más forrásokból származó támadáskora. 

Harmadik képességeként hősünk egy Nanoswarm gránátot dob majd el, melynek hatósugarába tévedő ellenfelek egy rajnyi nanorobotot kapnak a nyakukba, amik jócskán lefaragnak életerejükből. Killjoy ultija Lockdown névre hallgat; ezzel képes egy eszközt telepíteni, mely egy körben az ellenfeleket sokkal lomhábbá és sebezhetőbbé teszi. Mindezeket videón is megcsodálhatjátok:

Mivel a Riot leszedte honlapjáról a bejelentő videókat, így valószínűleg az új ügynök még nem áll bevetésre készen, de az azért sejthető, hogy a közeljövőben hallhatunk bővebben róla. 

Szerintetek Killjoy beillik majd az eddigi karakterek közé?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)