Hirdetés

Kiszivárgott, hogy kik lesznek a FIFA 23 borítóin

|

Íme az utolsó EA Sports-féle FIFA sztárjai.

Hirdetés

Az Electronic Arts és a FIFA szakítottak, ennek értelmében a FIFA 23 után elválnak a felek útjai. Az EA az EA Sports FC képében folytatja a focis játékok készítését, a FIFA pedig felveszi a kesztyűt másik partner(ek) bevonásával.

Addig azonban még hátravan a FIFA 23 bemutatása és megjelenése, ami egyelőre még várat magára, viszont egy ismert szivárogtató kicsit felgyorsította a folyamatot és idő előtt megszellőztette, hogy milyen focicsillagok néznek majd vissza ránk a játék borítóiról. 

Hirdetés

Állítólag az egyik kiemelt játékos a jelenlegi egyik legjobb és legnépszerűbb focista, Kylian Mbappé lesz, aki jelenleg a Paris Saint-German sorait erősíti. Ez valószínűleg nem sokakat lep meg, a másik kiválasztott sportoló már annál inkább, ugyanis Haaland, Son, Benzema, Salah vagy más kapásból beugró név helyett Sam Kerr, a Chelsea játékosa kapta a lehetőséget. Az Aranycipő-nyertes Kerr az ausztrál női válogatott tagja és az angol női labdarúgó-bajnokság kiválósága, akit a világ egyik legjobbjaként tartanak számon, így érthető, hogy rá esett a választás. 

A fülest Donk szállította Twitteren, aki a múltban megbízható információkkal szolgált a FIFA kapcsán, így most sincs okunk kételkedni a forrásaiban, de azért várjuk ki a hivatalos bejelentést, ami már nem lehet messze, ugyanis Donk szerint a következő héttől kezdve augusztus második hetéig az EA sorban le fogja leplezni az Ultimate és Standard kiadások borítóit, valamint a cross-play, a Hypermotion 2.0, a karriermód, a Pro Clubs, a Volta, valamint az Ultimate Team részleteit is. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)