Hirdetés

Kiszivárgott, hogy mikor jön a God of War Ragnarök

|

Úgy tűnik, tényleg elhalasztotta a Sony, de még idén a karácsonyfa alá kerülhet a 2018-as God of War folytatása.

Hirdetés

Nemrég bejárta a közösségi oldalakat a hír, miszerint a Sony a tervezett, ám hivatalosan soha be nem jelentett szeptemberi helyett egy későbbi megjelenési dátumot szemelt ki a God of War Ragnarök számára. A halasztást megszellőztető szivárogtatók abban viszont már nem értettek egyet, hogy mekkora is lehet a csúszás mértéke, egyesek a GameReactor forrásai már 2023-as premierről beszéltek.

Ennek az állításnak járt utána a Bloomberg újságírója, hogy később egy cikkben egyszerre erősítse meg és cáfolja a korábbi értesüléseket.

Hirdetés

Jason Schreier három személlyel beszélt, akik releváns információval rendelkeznek a Santa Monica Studiónál zajló fejlesztésről, és mindannyian azt állították, hogy novemberben tervezi piacra dobni a Sony a God of War Ragnarököt. Ketten még azt is hozzátették, hogy a megjelenési dátumot már ebben a hónapban megismerjük.

Amennyiben tényleg így van, akkor feltételezhető, hogy a Sony tart még egy PlayStation State of Playt júniusban, vagy kimondottan a Ragnarökre célozva és méretezve, vagy pedig egy komolyabb seregszemlét, amin felvonul a saját fejlesztésű címek apraja-nagyja.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)