Hirdetés

Kiszivárgott, hogy milyen sorrendben jönnek a Marvel's Avengers új karakterei

|

Ha hinni lehet az adatoknak, akkor már tudjuk, hogy ki jön Sólyomszem után.

Hirdetés

Már tavaly csatlakoznia kellett volna az íjak mesterének a Square Enix Bosszúállók játékához, azonban Sólyomszemre egészen március 18-ig kell várniuk a rajongóknak: ekkor jön a hozzá kapcsolódó DLC, az Operation: Future Imperfect és vele együtt a next-gen verziók (PlayStation 5, Xbox Series S/X).

A napokkal ezelőtt történt bejelentés óta a fejlesztők egy összehasonlító táblázattal ismertették Twitteren, hogy mivel tud majd többet a Marvel's Avengers az új konzoljukon, de nem ez az egyetlen  fejlemény. 

Hirdetés

Az egyik legismertebb adatbányász, Miller - aki már régóta infókat szolgáltat a játékról - egy tweetben számolt be róla, hogy milyen sorrendben fognak érkezni az új karakterek. Ez alapján Sólyomszem (Clint Barton) után Pókember (Peter Parker) jön, akit Fekete Párduc (T'Challa), She-Hulk (Jennifer Walters), a Tél Katonája (Bucky Barnes), Marvel Kapitány (Carol Danvers) és Hadigép (James Rhodes) követnek. Miller szerint jelenleg nem fér hozzá minden adathoz, így nem tudja 100%-ra biztosra mondani, hogy ez lesz a valódi menetrend, de körülbelül 90%-ban biztos benne. 

Természetesen még ha igaz is a sorrend, a Crystal Dynamics akkor is bármikor változtathat rajta, mindazonáltal számoljatok vele, hogy a fenti karakterekre számíthattok a jövőben. Ti fogtok még egy esélyt adni a Marvel's Avengersnek az új verziókkal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)