Hirdetés

Kiszivárgott képeken a törölt Marvel MMO

|

Több képernyőfotó árulkodik arról, milyen lett volna a Dimensional Ink Studios szuperhősös mókája.

Hirdetés

Néhány napja számoltunk be a szomorú hírről, hogy törlésre került az a Marvel témájú MMO, melynek készültére csak tavaly ősszel, egy befektetői prezentációból derült fény. Az AAA- kategóriás játékot a Daybreak Game Company szárnyai alá tartozó Dimensional Ink Studios fejlesztette, a munkálatokat pedig az a Jack Emmert vezette, aki a Star Trek Online-nal és a DC Universe Online-nal már letette a névjegyét a műfajban.

Jelen állás szerint a projekt következő 5 évére szánt 18,3 milliárd dollárt a The Lord of the Rings Online és a DC Universe Online fogja felszívni, nekünk pedig marad a találgatás, hogy milyen lehetett volna a marveles móka, s ebben már néhány kiszivárgott képernyőfotó is segít.

Hirdetés

Az ArtStationre ugyanis felkerült egy halom screenshot, melyek "egy törölt Marvel MMO" karaktergeneráló képernyőjét ábrázolják. A képekhez mellékelt szöveg szerint a hangsúly a "gazdag, élénk színeken volt, stilizált tónusokkal, melyek a Spider-Man Into the Spiderverse előtt tisztelegnek". Az összes dizájnért, 3D-anyagért, világításért és FX-utókezelésért Ramiro Galan felelt, aki korábban olyan produkciókon dolgozott, mint a Különösen veszélyes bűnözők, A Sólyom és a Tél Katonája, vagy az új Chip és Dale film.

A képek alapján a Marvel MMO-ban négy frakció, az X-Men, a SHIELD, a Bosszúállók és a Fantasztikus Négyes tagjaivá szegődhettünk volna, kiválasztva a hősünk szuperképességeit is. Játékbeli fotó sajnos nincs a galériában, de azért így is érdekes látni, mit kalapáltak nekünk a színfalak mögött. Egy ilyen kaliberű projekt elkaszálása mögött persze nyomós érvek állhatnak, vagyis semmi sem garantálja, hogy elégedettek lettünk volna a Dimensional Ink művével, így viszont már soha nem is fogjuk biztosan tudni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)