Hirdetés

Kiszivárgott képeken az Age of Empires 4

|

Rövid időre aktiválódott a játék Steam-oldala, az internet népe résen volt.

Hirdetés

A valamikor az ősz során érkező Age of Empires IV-nek nincsenek már hatalmas titkai, hiszen a Microsoft tavaszi Fan Preview-én 6 percen át követhettük az elődök hangulatát sikerrel megidéző játékmenetét. A klasszikus RTS ettől persze még mindig az év egyik legjobban várt megjelenése, így minden további infó aranyat ér.

Egy friss szivárgás pedig most bőven szolgáltat muníciót. Egy Reddit-poszt hívta fel rá a figyelmet, hogy váratlanul elérhetővé vált az AoE IV Steam-oldala, ahol számos képernyőfotót és leírásokat is böngészhettünk a játékról. A linket persze hamar lelőtték, de a felejtésre természeténél fogva képtelen internetnek hála ennek semmiféle jelentősége sincs.

Hirdetés

A képeken több frakció is felbukkan, a különböző civilizációk városai mellett erődöket, hajókat, és még egy elefántos-tevés összecsapást is megmutatnak. Akad köztük egy eddig nem látott artwork is, ami felfedi a Digital Deluxe Edition bónuszait: elvileg címert, profilképet, emlékművet, soundtracket, a játékbeli egységeket bemutató szemléltetőt, valamint Craig Mullins (AoE I, AoE III, Bioshock 2, Mass Effect 2) rajzait kapják majd a vásárlók.

Az oldal sajnos nem kottyantotta el a megjelenési dátumot, itt is csak annyi szerepelt, hogy valamikor 2021 őszén esedékes a rajt. A leírás viszont megemlített 8 játszható frakciót, kiemelve az angolt, a kínait, a Delhi Szultanátust, valamint a mongolokat. A kedvcsináló ezeken kívül 4 különböző kampányt ígér 35 küldetéssel, melyek a történelem 500 évnyi szeletét ölelik fel. 

A leírásból a modok és sem maradtak ki, a szöveg alapján az előbbi támogatása valamikor 2022 elején futhat be. Ami pedig a multit illeti, a kiszivárgott Steam-oldal PvP-t és PvE-t ígér, maximum 7 barátunkkal.

Ha jobban is elmerülnél az Age of Empires IV kiszivárgott termékoldalában, a Steam Database archívumában még most is megtalálhatod a tartalmait.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)