Hirdetés

Kiszivárgott, mit kínál a Battlefield 2042 rajongóknak szóló módja

|

A Battlefield Portalban a sorozat korábbi részeiből ismert elemek is visszaköszönnek majd, de nem csak ezért érdekes.

Hirdetés

Jó néhány részletet ismerünk már a közelgő Battlefield 2042 kapcsán, de az igazán fontos infók a ma esti EA Play Live során fognak kiderülni. Már amelyik; a GameRant ugyanis véletlenül közzétett egy cikket, ami felfedte a játék egy igencsak fontos funkcióját.

Az anyag el lett tüntetve, ám a srácok nem voltak elég gyorsak, így megtudhattuk, hogy a Battlefield 2042-nek lesz egy Battlefield Portal nevezetű része, ami gyakorlatilag egy szerkesztő, és a segítségével egészen egyedi játékmódokat kreálhat majd a közösség. A játék ezen részén az EA-hez tartozó Ripple Effect (korábban DICE LA) dolgozik.

Hirdetés

A Battlefield Portalon keresztül olyan játékmódokat érünk majd el, amelyeket a DICE, illetve a játékosok csináltak, ráadásul egyedi alkotásunkhoz nemcsak a Battlefield 2042 elemeit, hanem a sorozat korábbi felvonásainak tartalmait is felhasználhatjuk. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy átemelhetünk fegyvereket, járműveket, kütyüket, de még pályákat is például a Battlefield 1942-ből vagy épp a Battlefield 3-ból. A Ripple Effect Studios természetesen fel is újította ezeket az asseteket az új játék miatt.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A szerkesztőt használva a játékosoknak lehetőségük lesz módosítani a játékszabályokon, sőt még azt is megtehetik, hogy egymásnak eresztik a második világháborús bakákat a modern idők katonáival, ami talán nem túl fair dolog, de egészen izgalmasnak tűnik. A programozással létrehozható egyedi szabályokat aztán másokkal is megoszthatjuk, akik így szabadon felhasználhatják azokat saját pályáikhoz.

A tervek szerint a DICE és a Ripple Effect Studios még a Battlefield 2042 megjelenése után is foglalkozni fog a Battlefield Portallal, így elvileg számíthatunk újabb tartalmakra is. Valószínűleg a ma esedékes EA Play során hivatalosan is bemutatkozik ez az újdonság.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)