Hirdetés

Kiszivárgott néhány részlet a következő Assassin's Creed játékról

|

Még a Ubisoft által hivatalosan megerősített Assassin's Creed Infinity előtt kaphatunk egy újdonságot.

Hirdetés

Tekintettel arra, hogy az Assassin's Creed Valhalla óriási sikert aratott, a Ubisoft úgy döntött, a szokásosnál tovább támogatja a játékot, a következő kiegészítője, a rengeteg új tartalmat ígérő Dawn of Ragnarök például márciusban érkezik. Várhatóan idén még nem kapunk teljes értékű folytatást, de ez nem jelenti, hogy mindenképp a Valhallához kell visszatérnünk, ha új kalandok után néznénk.

Bloomberg számolt be arról, hogy a következő Assassin's Creed egy rövidebb, a lopakodást előtérbe helyező játék lesz, mely eredetileg szintén kiegészítőnek indult, de kibővítették annyira, hogy önállóan is elérhetővé merjék tenni.

Hirdetés

Nem ez lenne az első alkalom a sorozat történetében, hogy egy DLC-t leválasztanak az alapjátékról: a negyedik résznél például külön játszhattuk Freedom Cry-t.

Az oldal értesülései szerint az új AC középpontjában a Valhallából megismert asszaszin, Basim fog állni, az ő hátteréről tudhatunk meg többet. A térkép nem lesz óriási, nagyjából akkora lehet, mint a Valhalla vagy az Odyssey egyik kisebb régiója, és szerepel rajta Bagdad városa.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Ubisoft nem kívánta kommentálni a pletykát, mondván "a pletykák és spekulációk ártanak csapatainknak és közösségünknek".

A megjelenés 2022 végére vagy 2023 elejére várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)