Hirdetés

Kiszivárgott Syndicate reboot screenshot-ok

|

Az 1993-as, nagy sikerű, kultikus játék feldolgozása az EA és a Starbreeze kooperációjában készül.

Hirdetés

Néhány héttel ezelőtt már lehetett hallani olyan pletykákat, hogy ilyesmin dolgozik a két cég, de most az első screenshot-okba is bele kukkanthatunk. Az EA és a Starbreeze a klasszikus taktikai real-time címet egyedi akció-lövöldözéssé szeretné alakítani, mely 2069-ben játszódik.

A sztori szerint nincsenek többé hivatalok és politikusok által kézben tartott rendszer, helyette területi alapon szerveződött megavállalatok, a Szindikátusok (Syndicate) irányítnak mindent. A lakosok az átaluk választott Szindikátus minden előnyét élvezik, ház, orvosi ellátás, bankszámla, biztosítás, oktatás, szórakozás, és persze munka.

De a nagy nyugalmat szokás szerint megtörik a hatalmi harcok, és egymásnak esnek az Ügynökök, a Szindikátusok, a bio-mérnökök és a chip-beültetéses erők. A játékos Miles Kilo bőrébe bújik, aki az Eurocorp legújabb fejlesztésű ügynöke, és kezdetét veszi egy brutális akciókkal dúsított kaland a korrupció, és a bosszú világában.

Amit kínál a játék:

Chip-beültetéses előnyök: időlassítás, falon átlátás, és behatoló képesség mindenbe, ami digitális. A DART6 chipnek köszönhetően közvetlenül csatlakozhatunk majd a Dataverse felületéhez.

4 játékos co-op: ezt felesleges magyarázni, mindenki érti.

FPS játékmenet: fejleszthető futurisztikus fegyverek, páncélok, és felszerelések.

Sci-Fi történet: a 2069. évi történések fordulataiért és magáért a sztoriért Richard Morgan a felelős, akinek számos nagyszerű könyve látott már napvilágot.

Remélhetőleg a legendás címet sikerül az 1993-as játék színvonalán újraéleszteni, hogy azok se csalódjanak, akik ismerik az eredetit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)