Hirdetés

Kiszivárgott videókon láthatjuk, milyen játék lesz a Quidditch Champions

|

Az egyik tesztelő a tiltás ellenére is megmutatta a játékot a világnak.

Hirdetés

A Hogwarts Legacy a Harry Potter varázsvilága iránt rajongóknak sokat adott, ám a kviddicsezés élményét nem élhették át a játékban - ezt valószínűleg a fejlesztők is sajnálták, hiszen azt, hogy a sportolás szünetel, beleírták a sztoriba is.

Ugyanakkor a Warner Bros Games nem sokkal a Hogwarts Legacy megjelenése után bejelentette a Quidditch Championst, ami teljes mértékben a sportágra épül, repkedve kell majd bizonyos labdákat elkapnunk, másokat meg elhárítanunk.

Hirdetés

Az Unbroken Studios játéka várhatóan még idén megjelenik, a zárt, de rajongók bevonásával zajló tesztelés napjainkban is tart, és nem mindenki érzi magára érvényesnek a titoktartási szerződést. A Redditen több videó is felbukkant, amely a játékmenetet mutatja, az egyik, 33 másodperces felvételben egy meccs végét nézhetjük meg, egy másik a testreszabást demonstrálja, de megnézhetjük azt is, milyen élmény lesz elsajátítani az alapokat.

Bár a Warner Bros. valószínűleg nem akarta, hogy idő előtt lássuk a játékot (aminek láthatóan vannak még hibái), a videók alapján teljesen jól néz ki - kérdés, hogy meddig marad izgalmas, illetve hogy minden szerepre találunk-e majd társakat, vagy a többség egy posztot akar betölteni, a többi meg üresen áll majd.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)