Hirdetés

Kiszivárgott videókon láthatjuk, milyen lesz az átdolgozott Tachanka a Rainbow Six: Siege-ben

|

Most épp mindenki Sam Fisher érkezéséről beszél, de ne feledkezzünk meg arról sem, hogy hamarosan a Lord is módszert vált.

Hirdetés

A Rainbow Six: Siege közössége rajong Tachankáért, ugyanakkor azt mindenki elismeri, hogy nem ő a játék leghasznosabb karaktere. Ezt a fejlesztők is belátták, és bár sokáig kellett gondolkodniuk azon, hogyan újíthatnák meg, végül kitaláltak egy megoldást, amitől önmaga marad, viszont sokkal értékesebb csapattaggá válik.

Hirdetés

Februárban jelentették be, milyen lesz az átdolgozott karakter, és heteken belül akcióba léphet. Felkerült a netre néhány erősen vízjelezett videó, melyeken láthatjuk a hordozható gépfegyver és a gránátvető működését (ezt nézhetitek meg alább), valamint néhány skint. Az ezeket kiszivárogtató xSkajOfficial szerint már az Operation Shadow Legacy keretében megtörténik a váltás, de ezt a Ubisoft egyelőre nem erősítette meg.

Nektek hogy tetszik az új Tachanka?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)