Hirdetés

Kiszivárgott videón a Ubisoft Project U című shootere

|

Bámulatosan kitartó az online lövöldék piacának meghódításával próbálkozó Ubisoft.

Hirdetés

Eddig kimondottan rossz sikerrátával dolgozik a francia kiadó, ugyanis a roppant népszerű Tom Clancy's Rainbow Six: Siege kivételével az online multiplayer lövöldéi rendre elbuktak: a nagy dérrel-dúrral beharangozott Hyper Scape battle royale röviddel a rajt után beleállt a földbe, az éveken át fejlesztett Tom Clancy's Ghost Recon Frontline már a startpisztoly eldördülését sem érte meg, a Ubisoft Bucharest alkotását szűk 9 hónappal a bejelentését követően kukázták, a túlnyomórészt negatív visszajelzések hatására.

Másokat a sorozatos kudarcok talán stratégiájuk újragondolására késztetnének, ám a Ubisoft vezetőségét nem ilyen fából faragták, konokul menetelnek tovább az úton, most épp a Project U-tól remélve az újabb, világra szóló sikert.

Hirdetés

A szóban forgó alkotásról egyelőre rendkívül kevés információ áll a rendelkezésünkre: egy, a Redditen kiszivárogtatott videó azonban nem hagy kétséget afelől, hogy a Project U a csapatjátékot, és a játékosok közötti együttműködést helyezi előtérbe, azaz egyszerre lesz kooperatív és kompetitív a ránk váró élmény. A címben szereplő U egyébként a unite kifejezést (egyesülni, egyesíteni) takarja, a játékmenetből elcsípett pillanatok pedig arról árulkodnak, hogy a látványvilágra komoly hatást gyakorolhatott a Fortnite stílusa.

Mivel a kreatív direktori pozíciót Damien Kieken tölti be, aki a LinkedIn-profilja szerint a Ubisoft Annecy alkalmazottja, aligha lövünk mellé azzal a feltételezéssel, hogy a már évek óta készülő Project U mögött is a Riders Republic fejlesztői állnak. Rajta kívül megszólalt még Karl Luhe producer, Carmen Carballo concept artist és Timo Wang community developer is, akik mind bíznak abban, hogy sikerül valami újat mutatniuk a kooperatív shooterek kedvelőinek.

Néhány kiválasztottnak december 14. és 15. között lehetőségük nyílik belekóstolni a Project U-ba egy PC-s zárt teszt keretében. Itt jelentkezhet, aki meg tud felelni a kvalifikációs feltételeknek.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)