Hirdetés

Kiszivároghatott a Call of Duty Vanguard első zombis pályája

|

Kevesebb mint két hónap van a megjelenésig, épp itt az ideje, hogy a zombi módról is halljunk valamit.

Hirdetés

Egyre több információ érkezik a Call of Duty Vanguardról, ahogy közeledik a megjelenés, sőt az elmúlt időszakban már lezárult egy tesztidőszak, a következő pedig ezen a hétvégén lesz, amiben már mindenki részt vehet, előrendeléstől függetlenül.

Mi is kipróbáltuk az első, még zártkörű időszakban a multit és bár nem voltak kifejezetten rosszak a tapasztalataink, azért nem volt meggyőző a Vanguard multija.

Hirdetés

A többjátékosról már egészen sok dolgot elárultak a fejlesztők, van azonban egy szegmens, amit még nem érintettek, ez pedig a zombi mód. A Vanguard fejlesztéséért a Sledgehammer Games felelős, az élőhalottak kaszabolását azonban a Treyarch szállítja. Ha minden igaz, a nemsokára megjelenő játék folytatja a Cold Warban bevezetett sztorit, miközben visszarepít minket a II. világháborúba.

Ha igazak a Twitteren felbukkant hírek, az első pálya neve War of the Dead lesz:

Ha a név beigazolódik, az egyértelmű utalás a Treyarch részéről George Romero munkájára. A 2017-ben elhunyt rendező volt az, aki bevezette a modern popkultúrába a zombikat a Night of the living Dead filmsorozatával.

A Call of Duty Vanguard november 5-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, illetve Xbox One és Series gépekre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)