Hirdetés

Kiszivároghatott a Diablo IV megjelenési dátuma, ezúttal a Microsoft Store volt elvileg a ludas

|

Lassan minden kiszivárog a péntek hajnali The Game Awards előtt.

Hirdetés

Tegnap a Star Wars Jedi: Survivor megjelenési dátuma és gépigénye bukkant fel a Steamen, ma pedig nagyon úgy fest, hogy a Microsoft Store-ból sikerült kinyerni a kulcsfontosságú adatokat: itt szúrák ki ugyanis a jövőre érkező Diablo IV pontos megjelenési dátumát, amit egyébként a legtöbbek szerint a pénteki The Game Awardson akar majd hivatalosan is bejelenteni az Activision Blizzard.

Amennyiben hiteles a Microsoft Store-on fent lévő "hidden listing", és az abból mazsolázó szivárogtató bejegyzése, 2023. június 5-én eshetünk majd neki a Diablo IV-nek. 

Hirdetés

Minderről egyébként  Aggiornamenti Lumia számolt be a Twitteren:

A tweetből kiderül az is, hogy 80 GB-nyi szabad helyre van szüksége a játéknak, amiből érkezik Standard, Digital Deluxe és Ultimate kiadás is.

Érdemes megjegyezni ugyanakkor azt is, hogy 2023. június 5. egy hétfői napra esik, és nem túlzottan gyakori az, hogy ekkora címeket hétfőn jelentetnek meg a kiadók. A pénteki The Game Awards után minden bizonnyal sokkal okosabbak leszünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)