Hirdetés

Kiszivároghatott a God of War Ragnarök megjelenési dátuma

|

A hivatalos bejelentésig persze semmiben sem lehetünk biztosak a God of War Ragnarök kapcsán.

Hirdetés

Elképzelhető, hogy a Sony nagy hivatalos bejelentése előtt fény derült arra, mikor is fog megérkezni a 2022-es év egyik legjobban várt játéka, vagyis a God of War Ragnarök.

A God of War Ragnarök megjelenési dátuma elvileg a PlayStation Store databas-ből szivárgott ki, az pontos napot pedig a PlayStation Game Size tette közzé a twitteren. Szerintük 2022. szeptember 30-án fog megjelenni az új God of War játék, de még ők is megjegyzik azt, hogy simán elképzelhető, csak egy placeholderről, vagyis ideiglenesen beírt, fiktív dátumról van szó.

Hirdetés

Az őszi start mindenesetre nem tűnik lehetetlennek, a Sony szereti ezt az időszakot, anno a 2018-as Spider-Man is szeptemberben küldték ringbe. Valószínűleg nem tart még ott a God of War Ragnarök, hogy tavasszal ki lehessen adni, sőt a februárban érkező Horizon Forbidden West mellett nem is lenne túl okos döntés még egy ekkora címet kiadni a Q1-es negyedévben.

Tény, hogy fájdalmasan lassan telnek majd el a szeptemberig még hátralévő hónapok, de így legalább még biztosabbak lehetünk abban, hogy a SIE Santa Monica Studio egy makulátlan játékot enged majd ki a kezei közül - nem mintha eddig kételkednünk kellett volna a munkájuk sikerében.

Hirdetés

A Sony hivatalos bejelentéséig továbbra sem lehetünk teljesen biztosak a God of War Ragnarök hivatalos megjelenési dátumában, de azt legalább már tudjuk, hogy a játék magyar felirattal fog megérkezni PlayStation 4 és PlayStation 5 konzolokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)