Hirdetés

Kiszivároghatott a GTA 6 megjelenésének várható időpontja és más fontos részletek

|

Egészen vad pletykák kaptak szárnyra a Rockstar régóta várt játékával összefüggésben.

Hirdetés

Joggal érezhetjük úgy, hogy a Grand Theft Auto széria egy helyben topog, hiszen a Rockstar Games egy ideje már leginkább csak a GTA V mellé megjelent GTA Online-t bővítgeti, és egyelőre csupán találgatni lehet arról, hogy megjelenik-e egyszer a hatodik számozott epizód. Az elmúlt években rengeteget pletykáltak a sorozat folytatásáról, és nemrég egy olyan információcsokor jelent meg az interneten, amit lehet, hogy érdemes alaposabban is átböngészni.

Valaki a Redditen tett közzé egy terjedelmes bejegyzést, amiben egy, a 4chan oldaláról leszedett kérdezz-felelekből megismert részletekről olvashatunk. Nem tudni, hogy a szivárogtató által közölt értesülések mennyire valósak, és ugyan vannak átfedések a korábbi infókkal, azért még így is érdemes fenntartásokkal kezelni.

Hirdetés

A névtelen szivárogtató szerint a GTA 6 ugyanúgy fejezetekre lesz bontva, mint a Red Dead Redemption 2, és az első kettő felvonás a '70-es évek végén játszódik majd. Ha minden igaz, egy férfi főszereplője lesz a kalandnak, aki a Ricardo kódnéven fut, ám a valódi neve spoileres lehet a történetre vonatkozóan. Játéktérként Miamit és Floridát kapjuk meg, illetve lesz még egy kisebb pálya is, valami olyasmi, mint Guarma az RDR2-ben. A játék főtörténetét pedig elvileg nagyjából 60 óra alatt lehet majd végigpörgetni.

A bejegyzés alapján egyébként a GTA 6 2023 októberében jelenhet meg, de készül a Red Dead Redemption remake-je is, ami még előtte befut majd. A fentieken túl még nagyon sok apróság található a bejegyzésben, szóval megvan rá az esély, hogy valami végül be is igazolódik közülük, ám tényleg jobb az óvatosság, nehogy aztán csalódás legyen a vége.

Nektek milyen elvárásaitok vannak a GTA 6 kapcsán?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)