Hirdetés

Kiszivároghatott a GTA 6 térképe - Miami mellett Florida még több része megkaphatja játékbeli verzióját

|

A Redditen megjelent képek eléggé megosztották a közösséget.

Hirdetés

Lassan már lehet azt mondani, hogy tele a padlás GTA 6-os szivárgásokkal, habár nem olyan régen már egy random fórumbejegyzésnél megbízhatóbb forrásból érkeztek pletykák, és talán már a folytatás megjelenésének évét is tudhatjuk.

Hivatalosan még mindig nem derült ki, hol játszódik majd a Grand Theft Auto széria következő része, viszont időközben lehet, hogy kiszivárgott a játék térképe, ami újabb információkkal láthatta el a rajongókat.

Hirdetés

Nemrég megjelent az interneten egy videó, amin állítólag a GTA 6 térképe volt látható, és ugyan az anyag időközben eltűnt, azért néhány screenshotot sikerült készíteni belőle. Ezek a képek fel is kerültek a Redditre, és sikerült is némileg megosztaniuk a közösséget. Simán előfordulhat, hogy a térkép nem valódi, de látszólag elég sok olyan részlete van, amiről korábban már szó esett, és nem szabad elfelejteni, hogy korábban a Red Dead Redemption 2 játéktere is hasonló módon szivárgott ki.

A rajongók időközben már el is kezdték kielemezni a képeket, így kiderült, hogy a Kennedy Űrközpont és a Daytona International Speedway versenypálya is látható a térképen. Mindkettő hely Floridában található a valóságban, így lehetséges, hogy Vice City - ami ugyebár Miami játékbeli megfelelője - mellett az amerikai állam egyéb részeinek fiktív verziói is bekerülnek a folytatásba.

Egyelőre tehát érdemes szkeptikusnak maradni a szivárgással kapcsolatban, hiszen korábban is voltak már olyanok, akik elképesztő mennyiségű energiát fektettek abba, hogy megtévesszék a játékosokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)