Hirdetés

Kiszivároghatott a Horizon Forbidden West DLC címe, és az is, hogy mikor érkezik

|

Iparági bennfentesek már azt is tudni vélik, hogy a Sony mikor és hol fogja bejelenteni.

Hirdetés

A Horizon Forbidden West minden tekintetben jobb lett elődjénél, és simán emlegethetjük egy lapon olyan nagyágyúkkal, mint az Elden Ring és a God of War Ragnarök, noha némileg kevesebb figyelem jutott neki, mint az említett címeknek. Aki azonban felfedezte magának Aloy legújabb kalandját, az valószínűleg még többet szeretne kapni az élményből, erre pedig jövőre várhatóan lesz is lehetőség. 

A játékosok már májusban megtalálták egy jövőbeli DLC helyszínét, majd még több jelet kaptunk ezzel kapcsolatban, de hivatalos megerősítés még mindig nem érkezett. 

Hirdetés

Ezúttal sem a Sony bejelentése, hanem szivárogtatások miatt vagyunk izgatottak. Először az egyik bennfentes, The Snitch tett közzé a Twitteren egy rejtélyes utalást egy közelgő bejelentésről, amely Los Angeles felé (itt található a The Game Awardsnak helyet adó Microsoft Theatre) mutat, majd a nála jóval ismertebb Tom Henderson elárulta, hogy a Horizon Forbidden West első DLC-jére számíthatunk, amely a Burning Skies címet kapja és az alapjáték fő helyszínétől délre játszódik, a Burning Shores nevű területen, amelyre a karakterek többször is utalnak. 

Ezt korábban a VSC Rating Board korhatár-besorolása is megszellőztette, akárcsak Lance Reddick (aki a Horizon játékokban Sylens-t alakítja) azóta törölt Twitter-posztja. Mindenesetre egyre biztosabb, hogy a Burning Skies DLC-t a december 9-én, 01:30-kor kezdődő The Game Awards show során fogják leleplezni és a jelentések szerint jövő áprilisban már meg is jelenhet. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A következő nagy Horizon játék főszereplője viszont nem Aloy lesz, és már február végén elrajtolhat. Eközben formálódik egy különleges spin-off is egy nem várt műfajban, de az még kétséges.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)