Hirdetés

Kiszivároghatott a Just Cause fejlesztőinek új, középkori fantasy játéka

|

A rejtélyes projekt a Ravenbound: Tales of Avalt névre hallgat.

Hirdetés

A Square Enix a Summer Game Fest előtt megerősítette, hogy készül a Just Cause 5 az Avalanche Studios csapatánál (nem összekeverendő a Hogwarts Legacy-n dolgozó Avalanche Software-rel), de nemcsak ezen és a Microsoft platformjaira készülő Contrabanden dolgozik a svéd stúdió, hanem egy vadonatúj projektet is pletykálnak hozzá, aminek a címe Ravenbound: Tales of Avalt. 

Hirdetés

Az Avalanche feltételezett új játékáról szóló részletek és képek az Exputertől és egy just4leaks2 nevű Twitter-felhasználótól származnak. Ezeket ugyan igyekeznek mindenhonnan törölni, mégis folyamatosan feltölti valaki őket. A meg nem erősített információk szerint a játék egy Avalt nevű világban játszódik, ahol különböző avatarokat irányíthatunk.

A roguelike rendszerben ezekkel az avatarokkal mehetjük a következő kört, amiknek a végén mindig van három újabb opció. A játékosok különböző tulajdonságkártyákat is használhatnak, amik a karakterek képességeit és fegyvereit szabályozzák. 

A játékmenethez kapcsolódik egy olyan rendszer is, amely állítólag az Assassin's Creed-játékok madárnézetéhez hasonlít, ahol a játékosok a levegőbe küldhetik társukat, hogy az felderítsen egy területet, így felfedezheti a pálya nehézségeit, az ellenfelek szintjét. Ami a fejlődési rendszert illeti, az ellenségek legyőzése után vásárolni és fejleszteni is lehet majd a tulajdonságokhoz kapcsolódó kártyákat, a fejlesztők elvileg szezonális tartalmakban gondolkodnak. Összességében olyan lehet a Ravenbound, mint a Dead Cells némileg nyitott világú változata. 

Nektek ez felkeltette az érdeklődéseteket a Ravenbound iránt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)