Hirdetés

Kiszivároghatott a következő Dragon Ball játék címe, a rajongók imádni fogják

|

Ha a forrás igaznak bizonyul, akkor az egyik legjobb Dragon Ball játék fog folytatást kapni.

Hirdetés

A Dragon Ball franchise nem csak az animék világát hódította meg. A Bandai Namco a legsikeresebb videojátékainak egy részét Akira Toriyama klasszikusának köszönheti. A sorozattól kaptunk 3D-s és 2D-s verekedős címeket, legutóbb pedig egy teljes értékű RPG érkezett a Dragon Ball Z-re alapozva.

Mindegyiket imádták a rajongói, akik valószínűleg örülnének például egy Dragon Ball Xenoverse 3-nak is így 6 évvel a második rész után. Ha Geekdom101 igazat beszél, akkor ez lesz a sikerszéria következő felvonása.

Geekdom101 jól ismert szivárogtató a Dragon Ball közösségben, így sokan adnak a szavára. Azt ugyan nem részletezte, hogy milyen újdonságokra számíthatunk majd a Xenoverse 3-ban, de annyit hozzátett, hogy várhatóan 2024-ben érkezik majd.

Hirdetés

Fontos megjegyezni, hogy 2024 messze van (ez persze önmagában nem hathat sokaknak újdonság erejével), és addig a Bandai tervei természetesen még változhatnak. Ha Geekdom eltalálta a dolgot, és most a Bandai tényleg a Xenoverse 3-ra készül, akkor is közbejöhet egy rosszabb pénzügyi negyedév, vagy stratégiai újratervezés, amely eltolhatja, vagy akár le is taszíthatja a roadmapről a játékot. 

Ettől függetlenül lenne értelme a döntésnek: a Dragon Ball FighterZ futamideje végetért, az RPG-t mindenki kijátszotta, hát itt az ideje egy 3D-s verekedős címnek. Mi nem bánnánk. És ti?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)