Hirdetés

Kiszivároghatott a PlayStation bemutató tartalma, lesz GTA is

|

Egy szivárogtató közzétette a várható tartalmak teljes listáját.

Hirdetés

Frissítés: Közben a posztoló azt írta, csak viccelt, és mi is ebben hiszünk inkább.

Korábban írtuk: Február 25-én, azaz holnap, az európai játékosok számára nem túl kényelmes időpontban, 23:00-kor tartja következő State of Play előadását a Sony, melynek keretében összesen 10 PlayStation 4-es és/vagy PlayStation 5-ös játékról lesz szó valamilyen formában. Bejelentéseket konkrétan nem ígért, és lehet, hogy érdemes is mérsékelt lelkesedéssel várnuk a prezentációt. 

A ResetErán megjelent lista alapján lesznek ugyan bejelentések is, de ezek nem nagy volumenűek; korábban megjelent játékok frissítéseiről, portokról fogunk hallani elsősorban.

Hirdetés

A nagyjából 30 perces műsor alatt megismerhetjük a Destruction AllStars és a Godfall tervezett újdonságait, hallhatunk majd az Oddworld Soulstormról, a Five Nights at Freddy's Security Breachről, a Returnalről, a Goodbye Volcano Highról és a Ratchet & Clank: Rift Apartról, bejelentik az Among Us és a Hades PS4-es és PS5-ös verzióit, illetve ami a legnagyobb dobás: megnézhetjük, milyen lesz majd a Grand Theft Auto V 2021 második felében érkező next-gen változata, hogyan bővítik és fejlesztik tovább.

Mivel a lista egy fórumon jelent meg, még legyetek kicsit szkeptikusak, holnap este jövünk minden bejelentéssel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)