Hirdetés

Kiszivároghatott az Apex Legends szinte összes érkező karaktere és pályája

|

Masszív infóáradatnak örülhetnek az Apex Legends rajongói: közel egy tucat hős, és számos új harctér látott napvilágot.

Hirdetés

Továbbra sem panaszkodhat az EA és a Respawn az Apex Legends teljesítményére, ugyanis még mindig nagyon népszerű a játék, és az előző hónapban, egy frissítést követően sikerült is kiváló számokat produkálnia.

Ennek fényében kizárt, hogy a kiadó egyhamar elengedje a battle royale-t, és egy friss, egészen gigászi szivárgásnak köszönhetően gyakorlatilag már azt is kijelenthetjük, hogy a fejlesztők is hosszú időre beraktároztak új tartalmakból.

Hirdetés

Az ApexUncovered Reddit-oldalon megjelent posztok lerántották a leplet az Apex Legends következő kilenc hőséről, illetve képességeikről. A legtöbb újonc láthatóan erősen félkész állapotban van, mivel sok helyen csak placeholder modellek szerepelnek, de akad köztük egy Newcastle nevű fickó, aki már elég közel állhat a végleges változatához. Sok név mellé viszont tartozik kép is, melynek segítségével elképzelhetjük, milyenek lesznek az új karakterek.

Nyilván az ilyen szivárgásokat óvatosan kell kezelni, de jelen esetben hitelesnek tűnnek a képek. Nem tudni, ki hibázott, de sikerülhetett nagyon sok meglepetést lelőni.

Ahogy az a fenti posztban is szerepel, valaki vette a fáradságot, és összegyűjtötte az összes friss infót egy Google Drive-dokumentumba. Ez alapján számíthatnak a játékosok még egy teljesen új, Divided Moon nevet viselő pályára, de a Storm Point és a King's Canyon is komoly változások elé nézhet. Az Arenas játékmód is több friss harctérrel bővülhet, sőt még a gyakorlómód is kiegészülhet új kihívásokkal és opciókkal.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hab a tortán, hogy a masszív szivárgásnak hála az is kiderült, hogy már meglévő karakterek új heirloomokat fognak kapni, és egy csomó legendás skin is érkezik még a jövőben. Nem ez az első eset, hogy kiszivárognak új tartalmak az Apex Legends kapcsán, de ekkora volumenű áradatra korábban még nem igazán volt példa a játék háza táján.

Ti mit gondoltok, mennyire valósak ezek az infók?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)