Hirdetés

Kiszivároghatott az Assassin's Creed Valhalla következő DLC-je

|

Egy adatbányásznak köszönhetően egy halom információ kiderült a következő, hivatalosan még nem bejelentett DLC-ről.

Hirdetés

Már az Assassin's Creed Origins és az Assassin's Creed Odyssey idején is futószalagon szállította a Ubisoft a megjelenés utáni tartalmakat, de az Assassin's Creed Valhallával már szintet lépett, hiszen nem egy, hanem két éven keresztül támogatja. A druidás pakkot a The Siege of Paris követte (tesztünket itt olvashatjátok róla), azóta pedig befutott a már visszatérő ismerősként kezelt Discovery Tour játékmód is.

A legutóbbi frissítés a látszólag nem hozott túl sok újdonságot, ám egy adatbányász kicsit átnézte a fájlokat, amik rengeteget elárultak a jövőben érkező tartalmakról.

Hirdetés

A j0nathan névre hallgató forrás arról számolt be, hogy a következő nagy DLC a Dawn of Ragnarök lehet, ami a Svartalfheimben (a mitológia szerint ez a sötét tündérek otthona) játszódik majd. A név mellett néhány látványterv is kiszivárgott, amiken Eivort vehetjük szemügyre, miközben különféle, korábban nem látott felszereléseket visel, vagy épp íjat használ úgy, hogy épp láthatatlan.

Az iménti információkon túl az achievementek listája is felkerült az internetre. Ezekből megtudhatjuk, hogy Svartalfheim is régiókra lesz osztva, feladat lesz majd Odin karpántjának befejezése és az, hogy felfedezzük az összes törpe menedéket is. A legizgalmasabbnak mégis a "Teleport Assassinate two enemies and fly away without being detected" hangzik, amihez elengedhetetlen lesz használni Eivor új képességeit, között a repülést varjú formájában.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)