Hirdetés

Kiszivároghatott, mikor érkezik a Death Stranding 2

|

Persze a hivatalos megerősítésig érdemes fenntartásokkal kezelni az információt.

Hirdetés

Sokan a mai napig nem tudtak megbarátkozni a Death Stranding első részével, mondván, hogy a játék egyszerűen értelmetlen és követhetetlen. Hideo Kojima 2019-ben megjelent játéka kétségtelenül furcsa és nehezen indul be, az viszont kétségtelen, hogy párját ritkítja, jó értelemben.

A Death Stranding egyébként a napokban ingyenes volt az Epic Games Store-ban, most pedig elvileg kiderülhetett, mikor érkezik a folytatás. Az információ Frank Alibertitől, a PlayStation Studios egyik művészétől származik.

Hirdetés

Az ArtStation profilján korábban feltűnt információ szerint a Death Stranding 2-nek valamikor 2024-ben kellene megjelennie. Természetesen Aliberti profilja azóta módosult, és levette a megjelenési ablakra utaló információt, az internet azonban nem felejt.

Eddig is nagyon kevés esélyt láttunk arra, hogy 2023-ban már meg is jelenne a Death Stranding 2, ezzel az információ morzsával pedig csak még erősebb a gyanú, hogy távolabb a megjelenés, de nem árt észben tartani azt sem, hogy ez korántsem tény.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Egyelőre tisztázatlan, hogy egy PlayStation Studios alkalmazott honnan tudná, mikor jelenik meg a DS2. Könnyen elképzelhető, hogy Alberti egyszerűen csak azt hitte, a játékot már megerősítették 2024-re, amikor viszont utána nézett, rájött, hogy erről még nincs szó. Van okunk tehát kételkedni, hiszen valószínűleg a Kojima Productions csapatán belül is csak egy szűk réteg tudja, mikorra tervezik a játék megjelenését, nehezen elképzelhető, hogy még a PlayStationnél is ismert ez az információ.

A Death Stranding 2-t nemrég mutatták be a The Game Awards 2022 során, és egyelőre csak annyi biztos, hogy a PlayStation 5 lesz az otthona. Megjelenési dátuma tehát hivatalosan még nincs, de arra azért nagyobb tételben is fogadni mernénk, hogy jövőre még nem fog felkerülni a boltok polcaira.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)