Hirdetés

Kiszivároghatott néhány jelenet a Grand Theft Auto VI kezdetleges verziójából

|

Láthatjuk a főszereplő párost, és néhány a GTA V-ből ismerős elemet is.

Hirdetés

A Rockstar esetében kiszámíthatatlan, mikor ejt meg bejelentéseket, azt sem tudjuk, hogy a Grand Theft Auto VI leleplezésére még idén sor kerül-e, vagy várnak vele a jövő évig. Ha 2024-ben jelenik meg a játék, utóbbi az esélyes, de bármi megtörténhet.

Addig szivárgásokból, pletykákból próbáljuk meg összerakni, milyen játék formálódik a csapatnál. Nemrég érdekes infók kerültek ki, most pedig olyan videók találtak utat a netre, amikről könnyű elhinni, hogy valóban a GTA VI kezdetleges változatából származnak.

Hirdetés

Ezeket az a teapotuberhacker töltötte fel, aki állítása szerint a napokban az Uberhez is sikerrel betört (azt nem tudjuk, hogy ő volt-e, de a behatolás tényét az Uber is elismerte). Az egyik videóban a két főszereplő, Lucia és Jason egy reggelizőt rabolnak ki, a másikban pedig egy medence mellett folyik egy beszélgetés. Bár a karaktermodellek, a textúrák még láthatóan nem véglegesek, és rengeteg a placeholder, de a hang profi munka - ha valaki ezt csak azért dobta össze, hogy megvezesse az internet népét, tényleg mindent beleadott.

További videókban említést tettek egy WhatUp! nevű üzenetküldő alkalmazásról, ami a WhatsApp paródiája lehet. A @Jinxintel Twitter fiókon számos további videórészlet látható, amik például a lövöldözést, a sétaanimációkat, a fegyverfelvételt, és autós animációkat is megmutatnak, továbbá megerősítik, hogy a játék Vice Cityben fog játszódni. Újabb anyagok a cikk megjelenésének pillanatában is kerülnek még fel ide.

Az említett feltöltő elmondása szerint a felvételek 2021-ben készülhettek, de a build még ennél is régebbi lehet. A feliratok alapján van, ami egy GTX 1080 videokártya segítségével fut, egy másik pedig egy fejlesztői PlayStation 4-en. Korábban hallottuk azt is, hogy a GTA VI Project Americas kódnéven készül, a fájlnevekben pedig valóban szerepel az Americas szó, de ez keveset segít a hitelesség megerősítésében.

Az anyagokat várhatóan törölni fogják (a legtöbbet már törölték), a Rockstar meg semmit nem mond ennek kapcsán.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)