Hirdetés

Kiszivároghattak az első Battlefield 6 képek

|

Hivatalos bejelentés híján pletykák és szivárogtatások dagasztják a következő Battlefield marketinggépezetének vitorláját.

Hirdetés

Nincs már messze a Battlefield 6 leleplezése, amikor végre kiderül, hogy mi volt igaz azokból a meg nem erősített értesülésekből, amelyek többek között dinamikusan változó időjárás és napszakok által megbolondított multiplayert, no meg a közeljövőbe helyezett kampányt vizionáltak.

Egyelőre annyit tudunk biztosan, hogy a DICE nem hajlandó kompromisszumokat kötni, ezért az új rész garantáltan kihagyja az előző konzolgenerációt, a mobiljátékosoknak pedig jövőre érkezik el a Battlefield-Kánaán.

Hirdetés

Most pedig itt van nekünk két új, elég rossz minőségű kép, amelyek megerősíteni látszanak a közeljövővel kapcsolatos találgatásokat. Az egyiken egy kilövésre előkészített rakétán tartja a szemét a feltehetően egy harci helikopter pilótafülkéjében helyet foglaló játékos, a másikon pedig épp vihar készül lecsapni egy szigetre. Valószínű, hogy a két képen látható helyszín egy és ugyanaz, de az nem világos, hogy a kampányból, vagy a multiból származnak a felvételek.

Feltéve persze, hogy hitelt adunk nekik, és elfogadjuk, hogy valaki a tervezett bemutató előtt hozzájutott a trailerhez, majd közzétette az abból lőtt képeket. Amennyiben így történt, akkor két történelmi témájú rész után ismét a jó öreg amerikaiak kontra oroszok felálláshoz tér vissza a Battlefield.

Az ismert szivárogtató, Tom Henderson szerint mindössze 10 évet ugrik előre a jövőbe a sorszámozást és alcímet is nélkülöző Battlefield, emiatt csupa létező, vagy fejlesztés alatt lévő haditechnikát vonultat majd fel, a multiplayerben pedig helyet kap egy battle royale mód is. Szintén érdekes pletyka, hogy az EA és a Microsoft megállapodása következtében a megjelenés napjától elérhető lesz az Xbox Game Pass előfizetők számára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)