Hirdetés

Kiszivárogtak a Watch Dogs: Legion képei már a Ubisoft Forward előtt

|

Az Assassin's Creed Valhalla játékmenete után most a Watch Dogs: Legion kapcsán sem bírt valaki magával.

Hirdetés

Gaming Leaks and Rumours subredditen bukkantak fel a Watch Dogs: Legion kiszivárgott képei, amik azóta felkerültek több képmegosztó oldalra is. Az eredeti poszt alapján a képek egy, a média számára tartott preview eseményről származnak, minőségük pedig azért olyan, amilyen, mert a játékot a Ubisoft gépeiről streamelték a résztvevőknek.

Hirdetés

A kikerült képeken látható a Watch Dogs: Legion csapatválasztó menüje, és például egy Phil Ahuja nevezetű focihuligán - a játékban ugyebár fontos szerephez jut az a mechanika, melynek köszönhetően civileket szervezhetünk be, belőlük pedig játszható karakterek válnak. Minden tag egyedi képességekkel rendelkezik, ez a szóban forgó huligán esetében a Rally Cry nevet kapta. A skill segítségével Phil Ahuja bármikor harcba hívhatja a közeli pajtásait. Egy másik képen egy Brian Casey nevű kém látható, aki az ellenségek fegyvereit képes megzavarni. 

A kiszivárgott Watch Dogs: Legion képeket ide kattintva éritek el.

Ne feledjétek egyébként, hogy a hétvégi Ubisoft Forward alatt, sőt már az ezt megelőző pre-show livestream idején is ingyen szerezhetitek meg a Watch Dogs 2-t.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)