Hirdetés

Kiszivárogtak a Wii U specifikációi

|

Egy magát megnevezni nem kívánó japán fejlesztő elkotyogta, hogy mi is rejtőzik a Nintendo Wii utódja, a Wii U belsejében. Micsoda világot élünk, már a japánok titoktartásában sem bízhat meg az ember.

Hirdetés

A jómunkásember szerint a konyolban 768MB RAM található, egy négymagos 3 GHz-es PowerPC alapú 45 nm-es proci és egy ismeretlen, 40nm-es ATI GPU.

 

Állítólag a gép 50%-ot ver rá az Xbox360 és a PS3 teljesítményére. Mondjuk ez papíron nagyon szépen mutat, de azért megnéznék saját szememmel is rajta néhány játékot. Erre a megjelenéskor (valamikor 2012) lehetőségünk is lesz, hiszen a fent említett kiszivárogtató éppen egy PS3-as port elkészítésén ügyködik a csapattal ahol dolgozik. Érdekességként azt is megemlíti, hogy a Nintendo tesztel egy 1 GB RAM-mal felszerelt gépet is, szóval nem lehetetlen, hogy inkább az erősebb gépet fogják piacra dobni. A végleges árról még egyelőre nincs semmi infó, de a specifikáció alapján nem lesz olcsó mulatság az 1080p felbontásra és 3D-re is képes HD Wii U, hiszen tudjuk jól, hogy a Nintendo eddigi üzletpolitikája nem tette lehetővé a veszteségesen árult konzolokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)