Hirdetés

Kiszivárogtak az Alan Wake Remastered első képei

|

Az Amazonnál valaki túl lelkes volt és idő előtt kipakolta a Remedy felújított játékának látnivalóit.

Hirdetés

Sokan szerették volna, ha valamilyen formában visszatér a 2010-es évek egyik legmeghatározóbb játéka, az Alan Wake, és bár a folytatást egyelőre nem jelentette be a Remedy, az mindenképpen örömteli, hogy az eredeti játék meg fog szépülni több platformon is, és most először ellátogat PlayStationre.

Az Alan Wake Remastered várhatóan 4K-ban, Sam Lake kommentárjával ellátva, a The Signal és a The Writer DLC-ket is magába foglalva érkezik meg az ősz folyamán, ám bármennyire is közeli a megjelenés, még semmit sem láthattunk a leporolt klasszikusról. Aztán beütött az Amazon. 

Hirdetés

Az angol Amazon ugyanis fellőtte az Alan Wake Remastered adatlapját, ahova nem csupán a borítót töltötték fel, hanem az első képeket is, amiket azóta sem szedtek le. Ezek alapján már lehet némi fogalmunk arról, hogy milyen szintű ráncfelvarrásra számíthatunk. Minőségibb textúrákat, továbbfejlesztett grafikát, kezelésbe vett karaktermodelleket és a feltételezések szerint ray tracing effekteket fedezhetünk fel a kikerült látnivalókon, amiket az alábbi galériában megtalálhattok. 

Az Alan Wake Remastered valamikor ősszel - egyes pletykák szerint október 5-én - jön PC-re (Epic Games Store-on), valamint PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series S/X-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)