Hirdetés

Kiszivárogtak az első képek a Ubisoft battle royale játékáról

|

A Hyper Scape-t napokon belül hivatalosan is bejelenthetik.

Hirdetés

Az egyik viszonylag megbízható forrásnak számító Rod Breslau, azaz Slasher tegnap robbantotta a bombát egy Twitter-bejegyzésével, miszerint a Ubisoft hamarosan bejelenti az első battle royale játékát, amelyet a Rainbow Six: Siege mögött álló Ubisoft Montréal készít. Állítólag a projekt neve Hyper Scape és egy pörgős, AAA minőségű, FPS nézetű battle royale lesz. 

Hirdetés

Azóta több újdonság is történt az új IP kapcsán. Egyrészt a Ubisoft elindított egy teaser honlapot, amely úgy van elkészítve, mintha egy fiktív techvállalat, a Prisma Dimensions lőtte volna fel azzal a céllal, hogy bemutassák forradalmi terméküket, a Hyper Scape-et. A leírások alapján a nagy leleplezésre július 2-án számíthatunk, amelynek során megcsodálhatjuk majd a virtuális város, Neo Arcadia neonfényes utcáit. 

Az Eurogamer beszámolói szerint azóta többen is megerősítették Twitteren az új projektet és a benne való részvételüket (például az FNATIC-os BikiniBodhi, Electra, Tomographic és TannerSlays). Egy újságíró, Kevin Sebastian is megosztott a posztjában képeket a Hyper Space-ről, megerősítette Slasher korábbi értesüléseit, valamint hozzátette, hogy a battle royale játék a streamerek bevonásával, a Twitch-csel partnerségben zajlott, július 12-én pedig már meg is fog jelenni (free-to-play címként). Fontos részlet továbbá, hogy a Twitch chat várhatóan befolyásolhat majd egyes játékmechanikákat. 

Érdemes lesz tehát július 2-án is figyelnetek a GSO főoldalát, mert jövünk a részletekkel. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)